Nya ägare till PEAN Sweden

PEAN Sweden har sedan 2002 vuxit till att bli ett av de ledande distributionsföretagen i landet inom sin nisch. Vi har alltid fokuserat på att ge våra kunder bästa möjliga service och teknisk support utöver det vanliga.

Från måndag den 5 september kommer bröderna Markus och Mattias Nordenström att ta över verksamheten och driva den vidare från grannkommunen Gnosjö. Markus har en bakgrund med flera års tävlande i Clio Cup och Radical och Mattias har bl.a. tävlat i Time attack. Som tidigare kunder till PEAN och med ett stort bilintresse i kombination med deras tävlingsinstinkter, finns bästa förutsättningar för bröderna Nordenström att bygga vidare på företagets nuvarande grund.

– Vi ser fram emot en fortsatt positiv utveckling av PEAN och samarbetet med alla kunder, leverantörer och återförsäljare, säger Markus.

– Det ska bli väldigt spännande, men det är samtidigt mkt att lära sig, inflikar Mattias. Vi har haft en intensiv utbildning tillsammans med Per under sommaren och hoppas på kundernas förståelse i början.

– Jag kommer finnas med i bakgrunden under en övergångstid för att flytten ska gå så smidigt som möjligt och att kunderna ska få fortsatt hög service från Gnosjö, avslutar Per.

I samband med flytten 5/9 vill vi göra alla parter medvetna om ändrade adresser, bankgiro, organisations- och Swish-nummer. Dessa uppgifter kommer att framgå på kommande fakturor/underlag, hemsida etc. Fram till och med 1/9 bedrivs all verksamhet som vanligt och beställningar hanteras precis som nu via Skillingarydskontoret. 2/9 är kontoret stängt.

Telefonnummer, mailadress info@peansweden.com och hemsida ändras inte.

 

Jag tackar alla för att mycket gott samarbete genom åren, vi ses säkert på något motorevent i framtiden!

Per Stacke