Kunskap och engagemang

PEAN Sweden är det personliga företaget som gärna diskuterar förbättringar av ditt fordon utifrån dina behov, budget och önskemål.

Med ett eget intresse i olika fordon har vi testat gränserna i olika motorsporter både nationellt och internationellt. Nu vill vi dela med oss av våra erfarenheter. Det är många faktorer som spelar in när man har funderingar kring bromssystem och väghållningsprodukter. Att välja mellan fem olika typer av bromsskivor och åtta olika friktionsmaterial ställer till med huvudbry för de flesta. Vad säger kompisar och kollegor, vad står det i forumen på nätet? Inte lätt, men du behöver inte forska själv. Se oss som en resurs som med både kunskap och engagemang guidar dig till rätt val.

Vi tror inte på att en lösning passar alla. Därför ställer vi en massa frågor, så att du som kund i slutändan ska bli nöjd. Istället för att behöva köpa flera olika saker och prova dig fram vill vi att du ska hitta rätt direkt. Vilket också är en av anledningarna till att vi inte har någon webbshop. Vår erfarenhet säger att det billiga oftast blir dyrare i längden, men vi har alla prisalternativ för dig som söker något som är bättre än original. Vi kallar det för våra Steg 1, 2 och 3-produkter. Alla våra rekommendationer bygger på att maximera prestandan till en låg totalkostnad (vi är ju smålänningar) vilket vi har gjort åt tusentals kunder sedan starten 2002. Och vårt långsiktiga tänk uppskattas till vår glädje av många. Nu 2019 har vi fler spännande leverantörer och produkter än någonsin och inte minst entusiasm över att vi får hjälpa just dig till en snabbare och säkrare bil.

5e September 2016 tog vi, Markus och Mattias Nordenström, över verksamheten från Per Stacke och flyttade den till Gnosjö. Vi har varit kunder till Per sedan begynnelsen och oavsett bil och tävlingsklass har vi alltid använt produkter från PEAN, nu är det alltså vår tur att försöka hjälpa andra till framgång. Tack vare vår gedigna tävlingserfarenhet tror vi oss kunna tillföra ytterligare en dimension till PEAN, bland annat när det gäller stötdämparinställning av diverse bilar.

Välkommen!

Mattias & Markus Nordenström